Miljø

PST Sportsanlegg beskytter miljøet gjennom å minimere forbruket av ressurser og unngå spredning av disse for negativ miljøpåvirkning. Vi jobber aktivt med å ta hensyn til miljøet i vår egen virksomhet og i prosjekt. Vår rolle er å aktivt øke kunnskapen og kjennskap om miljøspørsmål innenfor vårt fag hos medarbeidere, kunder, leverandører og øvrige samarbeidspartnere. Vi ønsker å levere høy-kvalitets idrettsanleggen, som også tar hensyn til miljøet.

pawel-czerwinski-RkIsyD_AVvc-unsplash

Resirkulering og gjenvinning

PST Sportsanlegg sender alle kunstgressbaner og kunstgressarealer som er klassifisert som avfall til gjenvinning og resirkulering hos ReMatch i Danmark.

arron-choi-fYD54gVXFGM-unsplash

Mindus

PST Sportsanlegg er en samarbeidspartner av Mindus som hjelper folk til jobb ved å bestille ballbinger, ballfangere og stadion gjerder. Mindus klargjør disse produktene for PST Sportsanlegg før de sendes ut til kundene. På denne måten får Mindus sine jobbsøkere arbeidstrening og hjelp til å komme tilbake til arbeidslivet.

jeffrey-f-lin-QV47mIeSm64-unsplash

PST sportsanlegg gir tilbake

Gjennom «PST Sportsanlegg gir tilbake» programmet prøver vi å gi en ekstra oppmerksomhet til noen som fortjener det. Med jevne mellomrom søker vi etter aktuelle kandidater fra idrettsklubber, velforeninger, organiserte gatelag, integreringstiltak eller lignende organisasjoner som vi ønsker å gi noe tilbake til